ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

 

 

Tüm Müslüman âleminin özellikle Türkiye’mizde yaşayan Müslüman kardeşlerimizin gözü aydın olsun tebrikler ederim ibadetlerini Allah kabul etsin .. Nasıl olsa artık bundan sonra Ayasofya ibadete açıldı.

Daha önceleri özellikle İstanbul da insanlarımız namaz kılacak cami bulamıyor birçok zorluklar çekiyor yağmurda yaşta karda kışta kapalı bir yer aranıyordu.

Hatta bütün camiler dolup taşmasından dolayı bizim reisimiz İslami ve İslami yeti düşünerek Anadolu yakasında Çamlıbel tepesinde kuş uçmaz kervan geçmez yerde 60 bin kişinin bir anda namaz kılacağı cami yaptı.

 O da yetmedi elin parmak sayıları kadar insanın yaşadığı yassı adada da binlerce insanın bir an da namaz kılacağı cami yaptı.

Bu iki camilere de bir okul yapılacak kadar paralarla şatafatlı açılışlar yapıldı.

 Gerçi açılışlarda ki toplama bazı insanlar ve görevlilerin yani o gün birkaç yüz kişinin namaz kılmasından sonra oralara kimse gidiyor ve namaz kılıyor mu? Duymadım bilmiyorum.

 

Yine de olsun Ayasofya ibadete açıldı… açılacak ya…..!!!

 

Sahi son günlerde savunma yollarda idi ne oldu? Kuğulu parkta ve çok yerde sıkıştırdılar iteleyerek coplayarak dağıttılar mı?

Önemli değil avukatlarda artık yerinde dursun ayrılsın parçalansın hukukmuş savunmaymış nedir yani

 

Amaaa artık Ayasofya ibadete açıldı…. açılacak ya…!!!

 

İşsizlik almış başını gidiyor üniversite mezunları kahve köşelerinde pinekleyecek. bu ara pandamı nedeni ile artık kahveye de gidemiyorlar ya. Resmi rakamlara göre %12 gayrı resmi açıklamalara göre %30 işsiz var bu ülkede olsun canım sıkıntımı yani..hükümetimiz bak çalışıyor

 

Amaaa artık Ayasofya ibadete açıldı… açılacak ya….!!!

 

Ülkede radyolar televizyonlar gazeteler kapanmış. İnsan hakları hak getire. Muhalefet olarak konuşan gazeteci aydı yazarçizer dört duvar arasında istirahata çekiliyor. Muhalif siyasiler ha keza.

 Demokrasi üst sepete konmuş önemli mi canım…………. hele önce

 

……………Ayasofya açılsın açalım

 

Enflasyon denilen canavar öyle bir büyüyor ki on tane Ayasofya açsan duracak gibi değil katlanarak yuvarlanıp gidiyor yani enflasyon hala yüksek yükseliyor……çok önemli değil zaten bu halk alışmış….

 

Amaaaa artık Ayasofya ibadete açıldı açılıyor…!!!

 

Bu ülkede yukarda da yazdığım gibi gazeteciler, siyasiler ve muhalif olan ve konuşan yazan herkes ceza evinde. Demokrasi askıda. her türlü insan hakları ihlalleri oluyor yapılıyor özellikle ceza evleri işkence hane olmuş. Bütün bunlara çözüm bulamayan duyarlı tutuklular bedenlerini ölüm orucuna yatırıyorlar. Bu güne kadar onlarca insan hayatını kaybetti halen başta iki avukat olmak üzere onlarca insan açlık grevinde duyan yok çözüm düşünen yok işkence ve baskı zulüm devam ediyor….

 

Olsun amaaaa artık Ayasofya ibadete açıldı açılacak ya…!!!  

Son bir haftada Sakarya da ki özel bir şirketin yerinde meydana gelen patlama da 7 kişi daha sonra özel şirkete ner neden niçin olduğunu halen hiç kimsenin çözemediği şekli ile askeri araç gönderildi ve üç tane de askerimiz patlama sonucu hayatını kaybetti.Bu son bir hafta yıllık olarak hesaplarsak yüzlerce işçimiz usulsüz tedbirsiz ilgisiz şahısların iş yerlerinde katlediliyorlar eşleri dul çocukları yetim kalıyor.

 

Olsuun ama artık Ayasofya açıldı açılacak ya…!!!

 

Ekonomi bitmiş sosyal yaşam çamura batmış siyaset bir kişinin iki dudağı arasına mahkum edilmiş. Dolayısıyla da 3Y devreye girmiş.

  • Yolsuzluk
  • Yoksulluk
  • Yasaklar

 

Üçü de hiç kıpırdamadan hatta birazda yükselerek işlevlerine devam ediyor. Halk perişan zaten virüs nedeni ile herkes harap olmuş hepsi can derdine düşmüş can çekişiyor hükümetimizde sağ olsun aylardır tutturdular bir AYASOFYA gidiyorlardı şimdi muradına erdiler!!!.

 

Muratlarına erdiler mi ermediler mi bilmem ancak bildiğim tek şey şu yukarda saydığım 7 madde insanımıza  ülkemizde yaşayan herkese dokunan ve çok ciddi şekilde acıtan ve acil olarak çözüm bekleyen konular.

Bir tek sarayda yaşamayanlar ile onların etrafında dönen dolaşan insanlar şu gün için mutlular ve acı duymuyorlar

 

İnsanlarımız halklarımız her anlamda bu kadar perişan zor durumda ise

 Ülkemiz de demokrasi ve Cumhuriyet yok edilmek isteniyorsa

Ülke karanlık bir yolda gözü bağlı olarak ilerliyor ve gitti gidecek durumdaysa

Bir değil On tane Ayasofya açılsa ne olur açılmasa ne olur?

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.