ALTIN
 2.245,43
DOLAR
 32,1652
STERLİN
40,7273
EURO
 34,9060

 

Dut Pekmezinin önemi bir kez daha anlaşıldı. Havalar soğudu, öksürükler boğucu oldu.

             Bugünlerde havaların mevsimsel değişimi, sonbaharın gelişi ve kış mevsimine adım atılması ile birlikte vücut dengesi etkilenmektedir. Hastalıklar ve öksürükler kendini göstermeye başladı.

          Çözümü doğal ve organik yapılması nedeniyle, en ucuz ve kolay ulaşım imkanıyla Pekmez ve Limon karışımı yaparak hem hastalıktan ve öksürükten kurtulma hemde zayıflama fırsatını kaçırmayın.

          Boğazınız ağrıyorsa ve bundan kurtulmak için pekmez-limon karışımını yapıyorsanız kullanacağınız içme suyunu oda sıcaklığında değil, biraz daha ılık halde kullanmanız iyi olacaktır.

Bir türlü bitmek bilmeyen öksürük krizlerinin sona ermesini sağlıyor.

Boğazda oluşan ağrıların, kaşıntıların ve iltihaplanmaların geçmesine destek oluyor.

            Grip-nezle gibi kış hastalıklarına karşı vücudu koruyor, halihazırda var olan bu kış hastalıklarının çok daha kısa sürede geçmesine yardımcı oluyor.

Bol miktarda demir içeren bu karışım, bu sayede kansızlığa da iyi geliyor.

            Düzenli olarak kullanıldığında kansızlık düzeninin azaldığı, hatta bu sorunun zamanla yok olduğu da söyleniyor.

Vücuda enerji veriyor, özellikle kendini sürekli halsiz ve yorgun hissedenlerin çok daha zinde hissetmelerine yardımcı oluyor.

Tatlı yeme isteğini azaltıyor. Zayıflatıyor.

Sağlıklı bilgiler,

Sağlıklı Bir Yaşam Dileğiyle.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.