ALTIN
 2.439,70
DOLAR
 32,4504
STERLİN
40,7959
EURO
 34,8290

 

 

           Merhum iSLAM din adamı sonradan siyasetçi Yaşar Nuri Öztürk ölmeden kısa bir süre önce  “ALLAH İLE ALDATMAK “  adı ile meşhur bir kitap yazarak İslam’ın içerisinde ki bazı olumsuzlukları ve günahkarları sayfalara dökerek İslam âlemine de tarihe de not düştü.

Yaşar Nuri Öztürk Kitabın tanıtımında diyor ki “Kur’an, "Allah ile aldatılmayın!" ihtarında bulunmasına rağmen Türk halkı, dinine olan derin saygısı yüzünden ALLAH İLE ALDATILIYOR.

          Allah ile aldatmanın rantından en büyük terör örgütleri bile yararlanıyor. PKK'nın başı, yandaşlarına şu talimatı veriyor:"Peygamberler şehri Urfa'ya ilahiyat akademisi kurun!"

          Allah ile aldatmak; dini; çıkar, koltuk, baskı, egemenlik aracı yapan bir sanayi koludur. İşin esası bakımından ne dini vardır ne de imanı. Onun dini-imanı, Tanrısı, ibadeti hep çıkarı ve hesabıdır.

           Allah ile aldatanlar dokunulmaz, eleştirilmez bir 'tahakküm teolojisi' oluşturmuşlardır. Türkiye'de bu teolojiyi egemen kılmak istiyorlar ve bunda büyük ölçüde başarılı olmuşlardır.

              Bu bir Haçlı-İngiliz siyasetidir. Atatürk bu şeytanî siyaseti, ta 1920'de Müslüman dünyaya tanıtıyor; İngilizlerin siyasetinin 'İslam'ı İslam'la yok etme siyaseti' olduğunu ilan ediyor.

           Allah ile aldatma zulmünün en ağırları kadın ve kadın hakları konusunda işlenmektedir. Türkiye'de bugün kadın, özellikle örtünme meselesinin istismarı aracılığıyla, Allah ile aldatan zümrelerin temel sömürü aracı olarak öne çıkarılmaktadır.

             Türkiye'de sosyal devleti çöküşün eşiğine getiren sebeplerin başında Allah ile aldatanların yarattığı 'sadaka kültürü' ve bu kültürün yarattığı 'sömürü merhametçiliği' gelmektedir. AKP iktidarı bu yıkıcı sebebin saltanat dönemini temsil etmektedir. Allah ile aldatanlar, iane çadırlarıyla yetinecek bir toplum özlemektedirler.

          BOP'un temel hedefi Ortadoğu'da İsrail'den daha büyük devlet bırakmamaktır.

            Yaşadığımız günlerin ABD ve AB'sinde, Türkiye ile ilgili ilk hedef Türk Ordusu'nu etkisizleştirmek olarak dikkat çekiyor.

             Laikliğe saldırıyı emperyalizmin Haçlı kurmayları kotarıyor. Müslümanlar burada sadece taşeronluk yapmaktadır.

Türkiye'yi Allah ile aldatma zehrinin panzehiri ancak İslam'ın gerçeği içinden çıkarılabilir.”

 

            Bu önemli ve İslam bilimcisi bir kişinin açıklamasın dan sonra son günlerde MESOB başkanı Şevket Keskinin basın açıklamalarından sonraAKP Malatya milletvekilinin  “ Biz Allah deriz Peygamber deriz çünkü biz Müslüman ız “diyerek  açıklama yapması anında bana         Yaşar Nuri Öztürk ü  ve Allah ile aldatmak Kitabını hatırlattı ve yukarda ki açıklamayı okuyarak makaleme ekledim.

          Hepimiz Türkiye’de yaşayan çok büyük bölüm vatandaşımız  Allah diyoruz, peygamber diyoruz, Elhamdulullah Müslüman’ız da diyoruz  ama ………..

              Evet, Malatya AKP milletvekili Hakan Kâhtalı Şevket Keskinin basın toplantısında ki iddialarına sözüm ona bir cevap yazmış ve “ Biz Allah deriz Peygamber deriz çünkü biz Müslüman ız “ diyor. Keskinde aynı sözlerle birlikte benim esnafımın hakkı hukuku neden gasp ediliyor diyor.

Ülkenin %99 unun Müslüman olduğu belirtilen söylenen bu ülkede Müslüman olan herkes Allah der Peygamberimiz Hz. Muhammet der.

             Ancak….. durum bu iken Bu ülkede ki hukuksuzlukları, yolsuzlukları, haksızlıkları, hırsızlıkları, taciz, tecavüzleri kimler yapıyor kadın katliamları had safhadadır kim bu cinayetleri neden niçin işliyor.

            Ülkede en çok Allah, peygamber, Müslüman’ım cümlelerinin kullanıldığı Bazı Kuran kurslarında ki tarikat şeyh şah mekânlarında ki her türlü tacizler ve tecavüzlerin onlarcası çarşaf çarşaf ortalarda dolaşır iken ve halen bütün bu çirkeflikler bütün hızıyla devam ederken siyasi kimliğini kullanarak esnafın hakkına yapılan saldırı ve ayak oyunları ile yapıldığı iddia edilen yapılan bir haksız para kazanma iddiasını Allah peygamber ile ve Müslüman olmakla savunmaya geçmek bence düşündürücü ve manidardır.ve ne kadar İnandırıcı dır?

            %99 unun Müslüman olduğu söylenen bu ülkede o zaman bu haksızlıkları hukuksuzlukları yolsuzlukları tacizleri tecavüzleri kadın katliamlarını emek sömürülerini kim yapıyor Allah aşkına birileri bunu bana açıklasın.

            Bu ülkede namusu ile şerefi ile İslam dinin gibi kutsal bir dini yaşayan çok büyük çoğunluğa çoğunlukta ki DİNDAR insanımıza saygı duyuyorum. Ancak hâşâ Allah-ı kandırdığını sanarak yaptığı her türlü haksız hukuksuz hatta taciz tecavüz olaylarını bile pis ve küçücük beyni ile sözde Allah-ı aldatarak daha doğrusu aldattığını sanarak hareket edenleri Allah kahretsin

 

Hakan Kâhtalı açıklamasında sözde keskine cevap vermiş de bu ikinci vaka be vekil.

           Kâhtalı; sen daha önce de bu tür siyasi kimliğini kullanarak menfaat sağlamak maksatlı kamuoyunun önüne çıktın.

            Demek ki sen siyaseti ticaret olarak görüyor ve o alanda başarılar elde ederken ne yazık ki siyasette bana göre sınıfta kalmış durumdasın.

Ticarette başarıların maşallah yükseklerde.

Damla şelale oldu şimdi de okyanusa doğru gidiyor.

Elini çabuk tut damla kurudu kuruyacak.

Okyanusa gelmeden şelalenin doldurduğu gölde boğulmayasınız

Artık son anları uzatmalar ı yaşıyorsunuz,  boğulabilirsiniz kuruyabilirsiniz.

 Siyasette şans eseri Milletvekili oldunuz.

Bu fırsat bir daha elinize geçmeyecek olabilir boşta kalabilirsiniz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.