ALTIN
 2.510,03
DOLAR
 32,5947
STERLİN
40,4574
EURO
 34,8297

 

 

              Kuran'daki şifa duaları vatken, Doktorlara ne hacet var ki? Kuran'dan olmayan ilim ve bilime inanmak, dinden çıkmak (Müşrik) demektir.

            Yani Cenab-ı Allah'ın yazdığı Kuran'a inanmayıp da, sıradaki bir Doktora veya uyduruk tıpa inanmanın; dinen yasak ve aykırı olduğunu halen bilmemek, üzücü bir durum olamaz mı? Mesela, İskenderiye ve Bağdat gibi kütüphanelerini, (Kuran'dan üstün kitap olmaz) boşuna mı yakıldı ve Ortaçağ Endüiüs Mahkemeleri, Pisagor ve Sokrates gibi filoz oları boşuna mı idam ettiler? Hastaya muska yapan, içindeki cini çıkaran,  kurşun dökerek hastayı iyileştiren bir doktoru bulamazsınız ama, din ilmine dayalı nice hocaları ve üfürükçüleri bulabilirsiniz.

            Her hasta olan, doktordan değil, şifa dualarından huzur duyar, morali, maneviyatı güçlenir ve hastanın iyileşmesine yardımcı olur.

            Sağlık her şeyin başından geldiği için, olası sağlık problemlerinde "Şifa Duası" okuyarak Yüce Allah'tan başkasına sığınamaz. Dolayısıyla Allah'ın vereceği şifadan başka bir şifanın olmayacağına inanmalıyız. Kuran'dan daha üstün bir ilmin olmayacağına göre; sağlık problemlerinde, bir doktora danışmaktan ziyade, Yüce Allah’a sığınmayı da elden bırakmayın.

            Bir an önce derman bulmak için Kur’an-ı Kerim’de yer alan şifa duaları boşuna yazılmadıkları inancıyla, hastalıktan kurtulma ayetlerini okuyup da Allah’a dua etmekten başka, gösterilen başka bir tedavi yolu ve şeklinin olmadığının bilinmesi gerekiyor.

               Çünkü olsaydı, Kuran'da mutlak yazılı olması lazımdı. Bilindiği gibi, Kur’an-ı Kerim’de hastaya okunabilecek pek çok şifa ayetleri ve şifa duası bulunmaktadır. Bunlar, ağır hastaya okunabileceği gibi ameliyattan çıkan hastalara da okunur.

               Peygamber Efendimizin okuduğu şifa duası da hadis kaynaklarında önemli bir yer tuttuğunu biliyorsunuz.. . Hastalara, hastalıktan kurtulma için okunacak en etkili, kuvvetli ve çok tesirli şifa duaları ile ayetlerin reçetelerini yazılan ilaçları almayı ihmal etmeyin. Atatürk, "Hayatta en Hakiki Mürşit İlimdir" boşuna dememiş.

               Okunması gereken şifa ayetlerin reçetesi; Tevbe suresi 14.Yunus 57. Nahl 69. Şuara 80. İsra 82.ve Fussulet 44. Ayetleri.

Allah'tan sağlık ve şifalar dilerim.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.