ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

10 KASİM. ULU ÖNDERİMİZ AZİZ ATATÜRK 84 YIL ÖNCE BU TARİHTE ARAMIZDAN AYRILMIŞTI.

 

            Özgür aklın ve pozitif bilimin verilerini doğru kullanıp, hiç yılmadan, sürekli çalışarak, Türkiye toplumunu,   "a" dan "z" ye her alanda eksiksiz ve demokratik bir yapıyla, çağdaş uygarlık düzeyine yükseltme ve hatta onu aşabilme ülküsüne Atatürkçülük denir.

            Aramızda, 84 yıl önce çok sevdiği ulusundan bedenen ayrılan, ancak bize düşmandan temizlenmiş ve tam bağımsızlığını kazanmış özgür bir ülke, halk egemenliğine ve ulusal istence dayalı demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti, ayrıca toplumu yüksek ve adil bir ekonomik ve sosyal refaha taşıyabilmek için, özgür akıl ve bilimden asla sapmamayı miras olarak bırakan bir şaşmaz rota bırakmıştı...

            Üçüncü Cumhurbaşkanımız Sayın Celal Bayar'ın sözü ile " ATATÜRK'Ü SEVMEK İBADETTİR."

Atamızı en derin saygı ve minnetle anıyor ve O'nu eserleri ile birlikte sonsuza kadar anma ve yaşatmaya devam edeceğimize söz veriyoruz.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.