ALTIN
 2.245,43
DOLAR
 32,1652
STERLİN
40,7273
EURO
 34,9060

 

            "Kur-an'â bir bütün olarak bakmak lazım, ayet cımbızlamışsın, böyle yorumlayanlar gerçek Müslüman değil, kuranı orijinalinden okumak gerekli, Arapça da o kelime farklı anlamda, sizin kalbiniz karartılmış anlamazsınız, inanmayan anlamaz" vs bir sürü saçma argümanla gelecekler.

             Şimdiden söyleyeyim, işinize gelmediği için ciddiye almıyorsunuz mevzunu muhtemelen, ama İŞİD'tan tut, boko haram'a tüm İslami terör örgütleri bu ayetler kati hükümdür diyor. Allahın emridir diyor. Onlar Müslüman değil deyip işin içinden çıkamazsınız.

             Kuran’da apaçık, öldürün diyor, İslam hâkim din olana kadar savaşın diyor, "Öldüren de bu yolda ölende mükâfatlandırılacak" diyor. ya kuran yalan söylüyor ya siz. Rica ediyorum İslam bu değil geyiğiyle gelmeyin. İslam bu olmasa da İslam ın içinde bu var.

Biraz rahatsız olun lan şu durumdan, adamlar din adına her türlü katliamı iğrençliği yapıyor, hiç bir tepki vermiyorsunuz, bu iğrençliklerle uğraşacağınıza bunu eleştirenlerle uğraşıyorsunuz! Bir iki basit bahane uydurup kaçıyorsunuz.

               Kur-an'daki bu ayetlere dayanarak, kendilerinden olmayan insanları öldürmenin vahşetine "dinin emirleridir" demenin ve inanmanın ne kadar insanlık dışı yanlış bir davranış olduğu çoğu kesim tarafından bilinmektedir. " Allah in askeriyim (mücahit) "diyeler; Allah'in askerlere ihtiyacı var mı? Ayette, "Allah için ol ve öldür" emri, Allah güçsüz mü ki, bu görevi bana veriyor... gibi soruların cevabını verebil yor musunuz? Dolayısıyla, İslam Dünyası, ortaçağın o karanlık dünyasından kurtulmadıkça; hep geri kalmaya mahkûm olmak zorundadır.

              Mesela, Tövbe 5. Ayetinde; "Haram ayları çıkınca Allah'a ortak koşanları bulduğunuz yede öldürün, onları yakalayıp hapsedin, yollarını kesin ve her gözetleme yerine oturup onları gözeleyim. Eğer tövbe ederlerse, namaz kılıp ve zekât verirlerse, onları serbest bırakın. Allah bağışlayıcı ve merhamet edendir.",  Buyurun kuranda geçen öldürün ayetlerinden bir kaçı.

 

Maide 33. Nisa 74.ve 89. Tevbe 5. 12. ve 111.Ahzab 60. 61. Bakara 178. 191. 251.253. ve devamı...

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.