ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

İHD Kongresinde Veli Ağbaba’ya Dokunulmazlık Protestosu " SENİ PROTESTO EDİYOR VE DİNLEMİYORUM "

 

05 Haziran 2016 17:29
İHD Kongresinde Veli Ağbaba’ya Dokunulmazlık Protestosu

İHD Kongresinde Veli Ağbaba’ya Dokunulmazlık Protestosu

 

“ SENİ PROTESTO EDİYOR VE DİNLEMİYORUM “

 

İHD 12. Olağan kongresi Öğretmen evinde ki salonda yapıldı. Kongrenin gündemi gereği konukların konuşmaları sırasında söz alan CHP li vekil Veli ağbaba konuşmasına başladıktan bir müddet sonra Büro Emekçileri Sendikası Malatya İl temsilciliğini yapan Remzi Aydın kürsüye yaklaşarak demokratik bir biçimde “ CHP li kendisinin de içinde bulunduğu 20 vekilin mecliste ki dokunulmazlıkların kaldırılmasına “ EVET “ diyerek dokunulmazlıkların kaldırılmasına yaptıkları katkıyı şiddetle ve nefretle kınadığını belirterek “ seni protesto ediyorum ve seni dinlemiyorum “dedi.

Yapılan kongre insan hakları kongresiydi ve orada bulunanlarda insan hakları savunucuları idi. Yapılan eylem gayet demokratik ve insan hakkı olan bireyin özgür iradesi ile kırmadan dökmeden hakaret etmeden yapılan haklı bir protesto eylemiydi. Ancak başta vekil ve yanındakiler bu demokratik bireysel eyleme dahi tahammül etmedi edemediler.

Bu güne kadar İHD nin nerde dahi olduğunu bilmeyen bilemeyenler İHD kongresine sadece birilerini korumak kollamak adına katılırsa olacağı zaten budur.

Zaten demokratik ve haklı bir eylem olmasa idi salonun büyük bir bölümü salonu Remzi Aydınla birlikte terk etmezdi.

Ancak bazı vekil yalakaları insan haklarında nasibini almamış insan hakları derneği üyesi olmayan sadece vekile korumalık yapan zihniyetler protesto eylemi yapan Remzi Aydına saldırmak istedi ise de başarılı olamadı.

.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.