ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

TARIK KAYA “DEMOKRATİK KÜLTÜR ÇOK ÖNEMLİ”

 

01 Aralık 2016 20:17
TARIK KAYA “DEMOKRATİK KÜLTÜR ÇOK ÖNEMLİ”

EĞİTİMSEN Malatya şubesi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.

 

 

 

Malatya Eğitim – sen şubesi başkan ve yöneticileri Malatya büyük şehir belediye başkanı Ahmet Çakırı makamında ziyaret etti.

Ziyarette ilk olarak konuşan EĞİTİM - SEN Malatya şubesi yürütme kurulu başkanı Tarık Kaya, “Malatya Eğitimsen yürütme kurulu olarak Büyükşehir Belediye başkanımızı ziyarete geldik. Bu toplumda demokratik kültür çok çok önemli. Bu şehrin seçilmiş en yüksek görevinde bulunan sayın başkandır. Ciddi bir teveccühle seçilmiştir. Bu anlamda bizde Eğitim ve Bilim emekçileri olarak dönem dönem bir araya geliyoruz. Hem sorunlarımızı tartışma noktasında sayın başkanla hem de şehrimizin sıkıntılarını yaklaşımlarımızı sayın başkana iletmek her dönem mümkün oluyor. Bugünkü ziyaretimizde de biz mesleki anlamdaki sıkıntılarımızı, sorunlarımızı bu şehrin seçilmiş en düzey temsilcisi olarak bulunan sayın büyükşehir belediye başkanımızla istişare etmek, tartışmak, sorunlarımızı nasıl çözeceğimize dair çözüm önerileri bulmak için geldik. Bu anlamda ziyaretimizin amacı bu” dedi.

“MALATYA HEPİMİZİN ORTAK ŞEHRİ”

Malatya Büyükşehir Belediye başkanı Ahmet Çakır ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:” Malatya hepimizin ortak şehri. Biz mutlaka Sivil Toplumla aslında hizmet etmiş olduğumuz hemşerilerimizi temsil eden farklı alanlarda, farklı konumlarda temsiliyet kabiliyeti yüksek olan derneklerimiz, vakıflarımız yani Sivil Toplumun her kademesiyle diyaloglarımızı daha sıcak götürmek onlarla daha iyi iş birliği yapabilmek, onların önerilerini dikkate almak bizim için önemli. Çünkü belediyelerin temel var oluş amaçlarından bir tanesi ilimizde yaşayan herkese hizmet etmek ve onların memnuniyetini kazanmak ve onların ortaya koymuş olduğu beklentilere cevap vermektir. Biz her zaman bize iletilen vatandaşımızın ve de kentimizin dikkatine olacak öneriye açık olduğumuzu her zaman ifade ediyoruz. Kentin gelişmesinde birey olarak da sorumluluğumuz var. Dolayısıyla bu ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.