ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

ARGUVAN BELEDİYE BAŞKANI VE BERABERİNDEKİLER MUHTARA SALDIRDI(MI') İDDİASI!

 

11 Şubat 2019 09:08
ARGUVAN BELEDİYE BAŞKANI VE BERABERİNDEKİLER MUHTARA SALDIRDI(MI') İDDİASI!

 

         Arguvan Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi yeni dönem Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş ve beraberindekilerin bugün Armutlu(Kuşu) Mahallesinin muhtarına sözlü ve fiziksel saldırıda bulunduğu iddia edildi.

          İddiaya göre bir gün önce köye gelen seçim arabası Muhtar Erol T. tarafından köyde cenaze olduğu ve birkaç gün ses yapılmaması gerektiği söylenerek uyarıldı. Diğer gün Arguvan merkez de karşılaşan Başkan ve ekibi Muhtar Erol T .’nin uyarısına “Bizi Tayyip Erdoğan susturamadı sen mi susturacaksın köyün sahibi sen misin?” şeklin de karşılık verildi. Muhtar da “Belediyenin sahibi de sen değilsin” deyince Başkan ve yanında gelen ve maaşlı çalışan olan belediye işçileri tarafından sözlü ve fiziksel saldırıya uğradı.

         Belediye Başkanının Belediye işçilerini seçim kampanyası kapsamın da beraberin de götürmesi ve yaşanan olaylar sonrası Arguvan Halkı Belediye Başkanının istifa etmesini istiyor.

      Daha önce Arguvan merkez de yönetime eleştiri de bulunan esnafların da sert tepkilerle karşı karşıya geldiği gelen duyumlar arasında.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.