ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

ARGUVAN'DA DSP RÜZGARI SERT ESİYOR

 

11 Şubat 2019 06:46
ARGUVAN'DA DSP RÜZGARI SERT ESİYOR

 

      Yerel seçimler yaklaşırken Arguvan’da yerel seçim havasına girdi. CHP partililer tarafında defalarca uyarılmalarına rağmen milletvekilinin ısrarla mevcut başkanın adaylığında ısrar etmesi Arguvan da yerel seçim rüzgârını başka yere çevirdi.

Arguvan da esen rüzgâr siyaseti başka başka siyasi partilere yönlendirdi.

HDP İlhan YILDIZ ve Eş başkan Seda GÜLTUTAN ile seçime girme kararı aldı.

 DSP ise güçlü bir kadroyla Arguvan halkının karşısına çıktı.

DSP de Belediye Başkan Adayı olan Ergün KILIÇ seçime Arguvan siyasetinin nabzını uzun süredir tutan Ersoy EREN ve bir dönem Arguvan’da banka müdürlüğü yapmış sevilen isimlerinden Vahap Doğan birlikte el ele omuz omuza mücadele etmekteler.

Bu birliktelik Arguvan da bu güne kadar başta CHP l iler  olmak üzere orada geçmişte yöneticilik yapmış belediye başkanlığı yapmış akil adamlar ve halkın tabandan destekçiler olan her partiden vatandaşlarla birlikte Arguvan da DSP rüzgârı estirmeye başladı ve bu rüzgâr hızla tüm Arguvan a yayılmaktadır.

 Soğuk havaya rağmen yüzlerce Arguvanlı DSP ve Ergün Kılıç etrafında köy köy ev ev dolaşarak bir bütün teşkil etmiş durumda çalışmalara devam etmektedirler.

Arguvan da konuştuğumuz seçmenler “ Mevcut başkan milletvekili tarafında daha önce getirilerek Arguvanımıza dayatıldı. Biz de bir deneyelim dedik. Ancak beş yıllık süreçte Arguvan halkına hiçbir hizmet getirmedi getiremedi. Buna rağmen yine milletvekili yine bize dayatarak adayımız bu dedi. Biz bir kere denedik olmaz olmadı dedik ancak dinletemedik. Şimdi Ergün Bey var ve biz hepimiz onunla hareket edecek bu kezde Arguvan halkı kendi özgür iradesi ile başkanını seçecek “ dediler

DSP adayı Ergün Kılıç da halkın bu yaklaşımına “ DSP Arguvan’a sorun olmaya değil sorun çözmeye geliyoruz dedi. Birçok projeyle Arguvan’ın sorunlarını hep birlikte çözmek istediklerini dile getirdi.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.