ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

FIRAT EDAŞ 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNܒNDE BASIN EMEKÇİLERİNİ UNUTMADI

 

10 Ocak 2020 19:47
FIRAT EDAŞ 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNܒNDE BASIN EMEKÇİLERİNİ UNUTMADI

 

 

 

        Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler

Günü’nü yayımladığı mesajla kutladı.

         Basın çalışanlarının her türlü zorlu koşula rağmen gece gündüz demeden kamuoyunu

Bilgilendirmek ve aydınlatmak adına anlamlı bir görevi icra ettiğini işaret eden Fırat EDAŞ,

         Yayımladığı mesajda şu cümlelere yer verildi: “Basın mensupları, ülkemizde ve dünyada yaşanılan gelişmeleri, anında, doğru ve tarafsız bir şekilde yansıtarak toplumsal bilincin artmasına büyük katkı koymaktadır.

        Gerçeğin öğrenilmesinde her zaman toplumun yararını gözeten basın çalışanları, aynı zamanda basın ahlak kurallarına ve toplumsal değerlere saygılı, kişi hak ve özgürlükleri temel görev sayarak, doğru ve tarafsız haber paylaşmanın gayreti içerisinde olmuştur.

         Bulunduğu yerin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine önemli katkı sağlayan ve bölgemizin sesi olan yerel basınımızın özveriyle yürüttüğü bu kutsal görevi, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceğine inanıyoruz.

Bölgede toplumu bilgilendirmemizde en büyük yardımcımız olan basınımızın değerli temsilcilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.