ALTIN
 2.510,03
DOLAR
 32,5947
STERLİN
40,4574
EURO
 34,8297

FIRAT EDAŞ'TAN DOLANDIRICILIK UYARISI!

 

31 Mayıs 2020 12:56
FIRAT EDAŞ'TAN DOLANDIRICILIK UYARISI!

 

 

 

 

       Son zamanlarda FIRAT EDAŞ İsmini kullanarak bazı kişi ya da kişilerce halkımızın dolandırıldığı duyumunu alan FIRAT EDAŞ yetkilileri bir açıklama yaparak müşterilerimizin uyanık olması gerekir diyerek bir açıklama yapmıştır

       Yapılan yazılı açıklama da “ Fırat EDAŞ Malatya İl Müdürlüğü adını kullanarak bazı kişi veya kişilerin telefon dolandırıcılığı teşebbüsünde bulundukları duyumlarının alınması üzerine Şirketimizce kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı duyulmuştur.

       Son günlerde bazı kişi veya kişilerin Fırat EDAŞ Malatya İl Müdürü olarak tanıtıp, Malatya ilimizdeki müşterilerimizden Şirketimizin iş ve işlemlerini yürütmek için para talep ettikleri öğrenilmiştir.

       Şirketimizin telefonla arayarak veya Whatsapp üzerinden hesaba para gönderilmesini talep etmesi şeklinde bir uygulaması bulunmadığını, müşterilerimizin butür aramalara ve yazışmalara kesinlikle itibar etmemeleri gerektiğini hatırlatırız.

       Böylesi aramalarla veya yazışmalarla karşılaşılması halinde müşterilerimizin vakit geçirmeden“155 POLİS İMDAT” hattına müracaat etmelerini önemle rica ederiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” denildi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.