ALTIN
 2.498,71
DOLAR
 32,5315
STERLİN
40,6457
EURO
 34,6836

Malatya'da kadınlardan sosyal medya tacizine tepki

 

13 Haziran 2021 07:52
Malatya'da kadınlardan sosyal medya tacizine tepki

 

 

                Malatya Demokratik Kadın Platformu, Eğitim Sen üyesi S.A.'nın sosyal medyada taciz ve tehditlere maruz bırakılmasına düzenlediği basın açıklamasıyla tepki gösterdi.

                Malatya Demokratik Kadın Platformu, Eğitim Sen üyesi S.A. adlı kadının sosyal medyada taciz ve tehditlere maruz bırakılmasına sendika binasında düzenlediği basıl açıklamasıyla tepki gösterdi.

              Platform adına açıklama yapan Emel Karakuş, olayın savcılığa intikal ettiğini, buna rağmen taciz ve tehditlerin sürdüğünü söyledi.

              S.A.'nın telefon numarasının seks, evlilik ve tanışma içerikli sitelerde paylaşıldığını söyleyen Karakuş, "Arkadaşımıza yapılan bu karanlık, mafyavari takip, taciz ve tehdit, uzun yıllardır sömürü düzenine karşı insan hak ve özgürlüklerini, eşitliği, çağdaş ve adil bir düzeni savunan ve bu uğurda mücadele eden herkese, yıllardır sistematik biçimde yapılan zulüm kar bir uygulamadır" dedi.

                 Olayın takipçisi olacaklarını vurgulayan Karakuş "Yasaları hiçe sayanlar, arkadaşımızın mağduriyetinin üzerine bir de hakaret suçu işlemektedir. Konun takipçisi olacağız” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.