ALTIN
 2.498,71
DOLAR
 32,5315
STERLİN
40,6457
EURO
 34,6836

Av.Onur DEMEZ “30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu yürekten ve gururla yaşıyoruz.”

 

31 Ağustos 2022 17:51
Av.Onur DEMEZ “30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu yürekten ve gururla yaşıyoruz.”

 

 

              Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının kahramanlıklarıyla başlayan büyük taarruz 30 Ağustos 1922 Zaferi bizim için; tam bağımsızlığımızın, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin yaratıcısı olmuştur.

             Bu zafer yalnızca bizim değil; tüm insanlığın, özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onuruyla yaşama kararlılığına yönelişinin ve bu doğrultuda atılmış tarihi bir adım olarak büyük bir zafere dönüşmüştür.

Ülkemiz topraklarının düşmanlar tarafından işgal edilmesine hiçbir şekilde müsaade etmeyen, imkânsızlıklar içinde bile Milli Mücadeleye giren milletimiz, tarihe bu zaferini de altın harflerle yazdırmıştır.

               Bu zafer, üstün bir askeri başarı olmasının yanında; din, dil, ırk ve inanç ayrımı gözetmeden omuz omuza mücadele veren bir halka onurunu ve bağımsızlığını tekrar kazandırmıştır. Ülkemize, Cumhuriyetimize, demokrasimize, birlik ve bütünlüğümüze içten ve dıştan kastetmeye çalışanlar, Türk Milleti’nin cesareti ve mücadelesi karşısında asla başarılı olamayacaklarını, ulusumuzun buna asla izin vermeyeceğini çok iyi bilmelidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi düşmanlarımız ‘Geldikleri gibi gidecektir.”

               Bu duygu ve düşüncelerle, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZIN 100. YILINI KUTLAR, ÜLKEMİZ UĞRUNA CANLARINI FEDA EDEN BAŞTA CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU, GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAK ÜZERE TÜM ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET, SAYGI VE MİNNETLE ANIYOR, KAHRAMAN GAZİLERİMİZLE ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ.

Av.Onur DEMEZ

MALATYA BARO BAŞKANI

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.