ALTIN
 2.498,71
DOLAR
 32,5315
STERLİN
40,6457
EURO
 34,6836

23 Ekim Pazar Saat 14.00 Cemal Gürsel Mahallesin de Cem Evi temel atma töreni düzenlenecektir, Tüm canlar davetlidir.

Malatya da CEM vakfı başkanı Eşref Doğan ve yönetim kurulu üyelerinin uzun yıllardır emek vererek temel atma noktasına getirilen yılın Cem evinin temeli 23 Ekim Pazar günü saat 14 de atılacaktır. 

17 Ekim 2022 01:55
23 Ekim Pazar Saat 14.00 Cemal Gürsel Mahallesin de  Cem Evi temel atma töreni düzenlenecektir, Tüm canlar davetlidir.

 

 

Malatya da CEM vakfı başkanı Eşref Doğan ve yönetim kurulu üyelerinin uzun yıllardır emek vererek temel atma noktasına getirilen yılın Cem evinin temeli 23 Ekim Pazar günü saat 14 de atılacaktır.

Cem evinin olması ve oluşmasında çok büyük emekleri olan Cem vakfına ve arkadaşlarına Malatya minnettar olacaktır.

Konu ile açıklama yapan yetkililer “ Cem evimizin temel atma törenine Malatya büyük şehir belediyesinin çok büyük katkıları olurken emeği geçen herkese teşekkür ederiz ve temel atma törenine bekleriz.

Bu Cem evinin temel atma töreninden önce başlayarak gereken ve lazım olan her türlü malzeme Malatya milletvekili ve genel başkan yardımcısı Veli Ağbabanın katkılarının çok büyük olduğu da unutulmamalıdır.

Yeni Cem evinin plan ve projesi çıkarılmış olup değerlendirmede bulunan yetkililerin yaptığı açıklama ya göre “ Cem evi projesinde 750 kişilik Cem salonu, 1000 kişilik Taziye Salonu, Mutfak ve Kadın-Erkek Wc, Cem e hazırlık odaları, 5 Adet Kitap-Hediyelik satış yerleri, Kermes salonu, 3 adet kurs odası, Kütüphane, Zakir Odası, Dede Odası, Dede konuk karşılama Odasın dan oluşurken..

             750 kişilik Yemekhane, Mutfak ve Yemek Pişirme yerleri, Adak kesimhane, Soğuk Hava Deposu, Çamaşırhane, 120 Kişilik Seminer Odası, Yönetim Birimi Odaları, 8 Yataklı konuk Misafirhane Odası, 250 kişilik Cem solunu, ayrıca 60 araçlı otopark ve diğer sosyal donatılar bulunacak.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.