ALTIN
 2.510,03
DOLAR
 32,5947
STERLİN
40,4574
EURO
 34,8297

Malatya HDP de de seçim hazırlıkları hızlandı.

               Türkiye'nin seçim atmosferine adım girdiği şu günlerde seçime katılma hakkı elde eden bütün siyasi partiler ve o partide aday adayı olacak kişiler ev ev kapı kapı dolaşarak seçim çalışmaları yapıyorlar. 

16 Ocak 2023 17:18
Malatya HDP de de seçim hazırlıkları hızlandı.

 

 

               Türkiye’nin seçim atmosferine adım girdiği şu günlerde seçime katılma hakkı elde eden bütün siyasi partiler ve o partide aday adayı olacak kişiler ev ev kapı kapı dolaşarak seçim çalışmaları yapıyorlar.

CHP ve MHP den sonra HDP De Yârin Seçim Olacak Şekilde Seçim Çalışmalarını Hızlandırdığı Görülüyor

           Seçim çalışmaları ile ilgili yazılı bir açıklama yapan İl eş başkanı Yusuf Bozkuş” seçim hazırlıkları hakkında şu bilgiyi verdi: Bir yandan kendi özgün parti çalışmalarımızı yürütüyoruz, diğer yandan emek ve özgürlük ittifakı bileşenleri ile yan yana geliyoruz.

             Bu kapsamda örgütlü olduğumuz 8 ilçede öncelikle seçim sürecini yürütecek ilçe seçim komisyonları oluşturuyor ve aynı zamanda da sandık çalışmalarını yürüttüklerini söyledi.

            Sandık çalışmalarının belirli bir aşamaya geldiğini ama henüz istediğimiz düzeye gelmediğini belirtmek gerekir dedi. Seçim sürecini ilçe seçim komisyonlarını oluşturduktan sonra da il seçim koordinasyonu oluşturma çalışmaları yürüttüklerini, bu komisyonlar tamamlandıktan sonra tahminen Şubat ayı içerisinde aday belirleme çalışmalarının başlayacağını ifade etti. Muhtemelen adayları parti kamuoyuna sunma eğiliminin Yüksek olduğunu söyledi.

               Bu seçimde HDP olarak mutlaka 1 milletvekili çıkarmalarının kesin olduğunu, onun üstüne oy alacaklarını HDP sürprizine herkes hazırlıklı olsun” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.