ALTIN
 2.439,70
DOLAR
 32,4504
STERLİN
40,7959
EURO
 34,8290

 

 

Helal olsun hükümete Dedim %45 zam güzel oldu dedim Fakat bunun altında bir çapanoğlu çıkabilir dedim Zamdan önce Dolar 7,5 ₺, Euro 9₺ Ozaman Benzin 7 ₺ civarlarındaydı Asgari ücrete zamdan Çok az süre sonra Benzin 21 ₺ civarına çıktı, Ardından Dolar 20 leri gördü Zaruri tüketim ürünleri %200 zamlandı,

              Ardından İnşaat malzemelerinden tutun Her türlü malzeme %200,hatta bazılarında %300 artış oldu Karpuz dilimle, domates, patlıcan, biber, HIYAR, taneyle Satılmaya başladı, Ekmek zammı %150 Toplu taşıma %200 zamlandı EVET Her şey yaklaşık aynı oranda zamlandı Burada denge güzel Lakin ülkenin milli gelirinin %80 ini yiyen belli bir kesim hariç,

              Milletin alım gücü %200 düştü Bu dengesizlik insanlarımızı fakirleştirdi, Gördüğü günleri arar oldu, Çocuklarına verilen harçlık artık yetmez hale geldi, Okullarda çocuklar arasında dengeler alt üst oldu Kantinde bir simit ve çay alamayan çocuklar Aç karnına ders görüyor, Hadi gelecek kuşağı sağlıklı yetiştirin bakalım!!!

              Bunları söylediğimizde Vatan haini diyor iktidar menfaatçileri, Kriz sadece bizdemi dünyanın her yerinde diyorlar, Kıyas şekillerde Almanya da Benzin 2 euro muş...

              Yani 31,600 ₺ imiş Kıyasa bakın geri zekâlılar Almanya da En düşük maaş 1900 euro Senin paranla 35 bin lira Onların maaşıyla 1000 litre Benzin alınıyor Senin maaşınla 220 litre Aradaki alım gücü farkı %500 Millete aptal muamelesi yapmayın.

             Asıl uyanık geçinen aptal sizlersiniz, Bu millet artık hiçbir şeyi umursamıyor, İsterseniz doları 50 ₺ yapın Benzini 100 ₺ yapın Her şeyin bir vakti var diyor Adamlar katirliyon luk Trilyon onlar için küçük görünüyor Milleti de kendileri gibi sanıyorlar Yazık bu millet hak etmiyor bu kadar zulmü...

              Yağ krizi marketler hain onlar yapıyor O zaman devlet nerede? Neden hesap sormaz? Çay, tuvalet kâğıdı, benzin, Dış güçler yapıyor, Bakıyorsun petrolün varil fiyatı dengede, Ne oluyor da ülkemizde %300 zam yapılıyor?

              Hadi oradan Allah diyen, Başörtülü vali atayan, milli eğitim müdürü başörtülü Taksime Çamlıca ya cami yapan, Ayasofya’yı açan, Hazineden para vermeden köprü yapan Bir iktidar Daha ne istiyorsunuz.

            Dünyanın en büyük hava alanını yapmış, Eyi yapmayıp ta yatalardı o zaman devletin görevi Zaruret hasıl olduğunda İcraat yapmaktır, Bunları kimse babasının parasıyla yapmadı. Ve dahi herkesin dini kendine Herkes hesabını Allah'a verecek Bunlar siyasete alet edilemez, siyasi rant sağlanamaz

             Çin havaalanı yapıyor hem de İstanbul hava alanının iki kat büyüğü 12 katirliyon harcıyor Bizimki 35 katirliyon Diğer yapılanlarda aynı Bumu hizmet?

              Kısacası Millet fakir, aç, perişan ALLAH YARDIM ETSİN Ne diyelim başka Görünen o ki Bugünler daha iyi günler Al ver taktiği ile milleti kandırarak 2023 ü kurtarmaya çalışacaklardır izleyin görün, Sonrası Aynı dolardaki bir gecelik hareketle millete davul çaldırarak kandıra bilirler Bizden bukadar Söz sahibi Yüce Türk milletidir!!!???..

Unutmayalım ki MİLLETTEN DAHA BÜYÜK GÜÇ YOKTUR"

            Zaman tünelinizde gizlediğiniz gönderilerin Akışta ve Facebook' ta ki diğer yerlerde görünmeye devam edebileceğini unutmayın.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.