ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

Türk Kızılay’ı Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu ve Yönetim Kurulu üyeleri 10 Ocak dolayısıyla Malatya ÇGD ziyaret etti.

 

12 Ocak 2022 21:14
Türk Kızılay’ı Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu ve Yönetim Kurulu üyeleri  10 Ocak dolayısıyla Malatya ÇGD ziyaret etti.

 

 

 

             Türk Kızılay’ı Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu ve Yönetim Kurulu üyeleri 10 Ocak dolayısıyla Malatya Çağdaş gazeteciler derneğini ziyaret etti.

           Soylu, Kızılay olarak her çalışmalarının basın mensupları tarafından duyurulduğunu belirterek "Kızıl ayımızın Malatya'daki çalışmaları takdir edilmiştir. Biz bunu tüm basın mensuplarımıza borçluyuz. Her zaman yanımızda oldular. Bu nedenle Gazetecilerin günü olan 10 Ocak günü Çağdaş gazeteciler derneğini ziyaret ederek basın mensuplarına teşekkür belgelerini vermek istedik. Gazetecilerin günlerini kutluyoruz ve onlara destekleri içinde teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

              ÇGD Malatya şube başkanı İbrahim Göçmende 10 Ocak günü derneğimizi ziyaret eden Kızılay Malatya Şubesi her zaman üzerine düşen görevleri en üst seviyede yapmış Malatya ya çok önemli yatırımların gelmesine vesile olmuşlardır. Bütün bu çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyorum ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Bu çalışmalarında Kızıl ayımızın her zaman yanındayız, onlarda bizlerle birlikteler. Kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 

Türk Kızılay ı Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, ÇGD Malatya il başkanı İbrahim Göçmene teşekkür belgesini verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.