ALTIN
 4.297,56
DOLAR
 39,7257
STERLİN
53,5046
EURO
 45,8826
reklam

CHP MILLETVEKİLI AĞBABA AİLESİNE AİT İŞ YERİNDE NEDENİ HENÜZ BELIRLENMEYENNMEYEN NEDENLE YANGIN ÇIKTI

 

19 Temmuz 2025 03:39
CHP MILLETVEKİLI AĞBABA AİLESİNE AİT İŞ  YERİNDE NEDENİ HENÜZ BELIRLENMEYENNMEYEN NEDENLE YANGIN ÇIKTI

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın ailesine ait iş yerinde çıkan yangın sonrası CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız bir yazılı açıklama gerçekleştirdi.

CHP İl Başkanı Barış Yıldız su ifadelere yer verdi:

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekilimiz Veli Ağbaba’nın ailesine ait iş yerinde, nedeni henüz belirlenemeyen bir yangın meydana gelmiştir.

Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanmanın yaşanmamış olması en büyük tesellimizdir. Ancak yaşanan maddi zarar hepimizi derinden üzmüştür.

Yangın kontrol altına alınmış olup soğutma çalışmaları saat 20.30 itibariyle sona ermiştir. Yangına hızlı ve koordineli şekilde müdahale eden Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerine, emniyet teşkilatına, AFAD görevlilerine, Hava Alay Komutanlığı ekiplerine, sağlık çalışanlarına, Orman Müdürlüğü ekiplerine ve Yeşilyurt Belediyesi personellerine teşekkür ederiz.

Milletvekilimiz Veli Ağbaba’ya, kıymetli ağabeyi Hür Ağbaba’ya, değerli aile fertlerine ve tüm çalışanlara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.