reklam
ALTIN
 6.427,68
DOLAR
 46,1274
STERLİN
61,7428
EURO
 53,2914
reklam

ESREF DOĞAN DEDE ALEVİ BEKTAŞI KULTÜR VE CEM EVİ BAŞKANLIĞI DANIŞMA KURULU’NA SEÇİLDİ

 

19 Ağustos 2026 14:13
ESREF DOĞAN DEDE ALEVİ BEKTAŞI KULTÜR VE CEM EVİ BAŞKANLIĞI DANIŞMA KURULU’NA  SEÇİLDİ

EŞREF DOĞAN DEDE, ALEVİ-BEKTAŞİ KÜLTÜR VE CEMEVİ BAŞKANLIĞI DANIŞMA KURULU’NA SEÇİLDİ

Malatya Cem Vakfı Başkanı Eşref Doğan Dede, Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı Danışma Kurulu üyeliğine seçildi.

Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Danışma Kurulu’na Malatya’dan da bir isim seçildi. Malatya Cem Vakfı Başkanı Eşref Doğan Dede, Danışma Kurulu üyeliğine getirildi.

Malatya’da Alevi toplumunun önemli kanaat önderlerinden biri olarak tanınan Eşref Doğan Dede’nin Danışma Kurulu’nda görev alması, kentte memnuniyetle karşılandı.

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Eşref Doğan Dede’ye yeni görevi dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. Ziyaret sırasında Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Vahap Altunok ve Vakıf Müdürü İzzettin Şahin tarafından karşılandılar.

Ali Kapısı Derneği Başkanı Muhsin Topalcengiz Dede, Dernek Başkan Yardımcısı Ahmet Duran Güneş Dede ve Ali İhsan Öztürk, Danışma Kurulu’na seçilen Eşref Doğan Dede’yi ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Ziyarette Alevi-Bektaşi kültürü, inancı ve değerlerinin yaşatılması, gelecek kuşaklara aktarılması ve bu alanda yapılabilecek çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

“ÖNEMLİ BİR GÖREV”

Ali Kapısı Derneği Başkanı Muhsin Topalcengiz Dede, Eşref Doğan Dede’nin Danışma Kurulu’nda görev almasının önemli olduğunu belirterek, yeni kurulun Alevilik ve Bektaşilik alanında yürüteceği çalışmalarda başarılar diledi.

Topalcengiz Dede, Eşref Doğan Dede’nin böyle önemli bir görev üstlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, görevinin Alevi-Bektaşi toplumuna ve Malatya’ya hayırlı olmasını temenni etti.

Eşref Doğan Dede de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.