ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

 

 

Öncelikle Malatya yerel basın mensubu olmaktan ayrıca küçükte olsa yerel basın mensuplarında oluşan bir çağdaş gazeteciler derneğin başkanı olmaktan da ayrıca gurur duyduğumu ısrarla belirtmek istiyorum.

Basın mensubu olmakla beraber Malatyalı olmaktan Malatya’nın güzide takımı Y.Malatya spor lu olmaktan onun taraftarı olmaktan da ayrıca gurur duyuyorum

Son birkaç gündür bu iki güzide kurumlar birileri ya da bazıları tarafında eleştiri yağmuruna tutuluyor. Boş beleş konuşmalar ithamlar iddialar ortaya atılıyor.

Bu tür konuşmalar bu tür yalan yanlış iddialar konuşmalar Malatya da ki iki kuruma da zarardan başka bir şey vermez öncelikle bunu bilelim ve konuşmalarımızı ona göre üç kere düşünelim bir kere yapalım.

Malatya da ki yerel basın ve medyasında özellikle de spor basının da çok yetenekli çok çalışkan arkadaşlarımız var.

 Çok yetenekli Türkiye spor yazarları (TSYD ) Malatya şubesi ve Anadolu spor yazarları derneği (ASGD) gibi iki kurum var ve bu kurumların başkan ve yöneticileri tabir caizse arı gibi çalışıyor spor basınına katkı sunmaya işlerini kolaylaştırmaya hizmet ediyorlar.

Bu durumda Malatya yerel basınında ki arkadaşlarımın genel anlamda hata yapmak gibi bir durumu yoktur olamaz olmamalı.

Malatya sporumuza gelince en başta en açık şekilde şunu belirteyim ki olağan üstü başarılı bir başkan var çok değerli bir teknik direktör ve kadrosu var ayrıca teknik menejeri var. Aklı başında ve içimizden birileri olan basın dan sorumlu arkadaşlarımız var.

Ve Bu başkan Adil Gevrek ve kadrosu bu takımı önce 1. Lige daha sonra Süper lige çıkarmıştır. Süper ligde 1. Yıl 10. Olmuştur ve bu çokı büyük başarıdır. Bu sene de üç büyük beş büyüklerle anılan bu ligde lig üçüncüsü olarak ilk yarıyı tamamlamıştır.

Bana göre başkan ve kadrosu ile ilgili söz bitmiştir NOKTA….

Ancak bazı arkadaşlarımız her ne hikmetse pusuya yatmışlar en ufak bir olumsuzlukta feryatı figan ediyor ortalığı velveleye veriyorlar ve böylece aslında onlarında çok sevdikleri  Y.Malatya sporumuza zarar veriyorlar.

Adil Gevreği seversiniz sevmezsiniz ki bana göre Malatya spora çok hizmet etmiş çok başarılı sezonlar yaşatmış yaşatmaya da devam ediyor Adil gevrek için Y.Malatya spora hiç kimsenin zarar vermeye hakkı yoktur.

Yine Y.Malatya spor basın mensupları da dâhil hepimiz her zaman her yerde hata yapabilir yanlış işler söylemler söyleyebiliriz. Bunu abartmanın büyütmenin bunun üzerinden başkan ve yöneticilere olan kinini kusmanın bunu alev ateşine döndürmenin hiçbir anlamı yok.

Ki ben Malatya spor basın sözcüsüyle görüştüm “ ağabey ben yanlış bir kelime istemeyerekte olsa kullandım. Ancak 3 – 5 saniye sonra onu düzelttim özür diledim “ dedi

Öyle ya da böyle de olsa ben isterim ki hiçbir basın mensubu arkadaşım birbirine kırıcı rencide edici tehdit edici sözler söylemesin ima bile etmesinler. Şayet istem edende böyle bir durum olursa olmuşsa hiç vakit geçirmeden yan yana gelerek konuşup anlaşarak tatlıya bağlamak varken bakıyorum en ufak bir olay dallanmış budaklanmış her tarafa yayılmış.

Olayı ve gelişmeleri toparlarsak ortada art niyet yok kasıtlı bir durum yok bir anlık bir gafletin sonucunda ağızda çıkan olumsuzluk.

Çok değerli arkadaşlar yerel basınımızın güzide elemanları temsilcileri başlığa da baktığımızda bizim iki olmazsa olmazımız olan yerel basın ve Y.Malatya sporumuzu okuyoruz.

Basın bizim mesleğimiz ve bizler mesleğimizi çok şeyden çok seviyoruz çünkü burada ekmeğimizi çıkarmaya çalışıyor emek sarf ediyoruz bu nedenle bizim mesleğimize ekmeğimize hiç kimseye dil uzattırmayız uzattırmayacağız dik duracağız yıkılmadan eğilmeden işimizi meslektaşlarımızla birlikte kardeşçe yapacağız yapmaya devam edeceğiz.

Y.Malatya spora gelince buda bizim olmazsa olmazımız güze Malatya’mızın ismini ve sporunu tüm Türkiye ye inşallah çok yakında da Avrupa ya ve Dünyaya duyuracak en kıymetli değerimizdir.

Bizler Malatya sporumuzun başarılı olan başkanı ve yöneticilerinin hep yanındayız yanında olmaya devam ediyoruz. Başkan ve yönetimi kadrosu hepsi Malatya için yoğun çaba sarf ediyorlar.

 Hataları yok mu? Mutlaka var ancak iyi yaptığı işler daha çok ki 5 yılda çok büyük başarılar elde ettiler ve şu an süper ligde lig üçüncüsü durumundalar.

 Başta Adil gevrek olmak üzere emeği geçen herkes Malatyalı ve Malatyalı aşkı ile çalışıyor ve başarıyorlar.

Ben Y.Malatya spor Başkanını, yöneticilerini teknik heyeti futbolcuları kulüp müdürünü basın sorumlusu nu en alttaki malzemecisine kadar hepsini tebrik ediyorum.

Diliyorum on beş günlük arada 3 veya dört nokta transferle takviye dilerek Malatya ya yakışacak bir yerde bu sezonu bitirirler Malatya’yı ve Malatyalılara bir coşku daha yaşatırlar Yerel basında ki eleştiren destekleyen tüm arkadaşlarımızı da bu coşkuya ortak eder bu ve benzeri kırgınlıkları ortadan kaldırırlar

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.