ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

 

 

"BEN GİDENİN GİTMESİNDEN DE MEMNUN DEĞİLİM, KALANIN GİDENLERE UYGUN ŞEKİLDE İKNA EDECEK "GİTMEYİN"  MESAJINI VERMEMİŞ OLMASINDAN DE MEMNUN DEĞİLİM."

                                   Murat Karayalçın.

              CHP deki dalgalanma ve huzursuzluklar, Partiye emek vermiş, meşakkatlı dönemler yaşamış CHP nin önceki Genel Başkanları, Deniz Baykal, Murat Karayalçın, Hikmet Çetin ve Altan Öymen'i hareketlendirdi.

               Önceki CHP Milletvekilleri Metin Lütfi Baydar, Hakkı Akalın   ve Mevlut Dudu; Parti içindeki huzursuzluğu sonlandırmak amacıyla Murat Karayalçın, Hikmet Çetin ve Deniz Baykal ile görüşme yapmışlardı.

             Murat Karayalçın 'ın Milliyet Gazetesi'nde Tunca Bengin ile yaptığı kapsamlı söyleşi bu günkü Milliyet Gazetesi'nin 17. ci sayfasından yayımlanmıştır.

              Özellikle iktidarın son sıralardaki, baskıcı, yasakçı tutumunun daha ağırlaştığı, ifade ve demokratik hakların kullanılması bağlamındaki duruşunun çok sertleştiği bir süreçte, demokrasiye inananların birlikte olması kaçınılmazken.

CHP de kan kaybının olması kabul edilemez.

Karayalçın, o kabul edilmezliği çok yalın, çok açık dille özetlemiştir.

                Demokrat, devrimci, Sosyal Demokrat yoldaşlarımızın o söyleşiyi okuyarak düşüncelerini paylaşmalarını beklemekteyim.

Katkılarınız, atılacak adımların sağlıklı olmasına neden olacaktır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.