ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

 

 

              İki gün önce, önceki genel başkanlarımızdan Murat Karayalçın ile iki değerli hukukçu ve geçlerimizden Emir Cömert, Mustafa Erdoğdu'nun da olduğu yemekli bir sohbetteydik.

             Gençlerle sohbet etmek mutluluk verici olur. Sohbette ülkenin tüm sorunları konuşuldu. Murat Karayalçın kemale ermişliğini her zamanki gibi gençlerle de paylaştı. Bu yemek de bizi mutlu etmişti.

             Dün bana Mustafa Erdoğdunun bir paylaşımı gönderildi. Murat Karayalçın, ben ve Mustafa Erdoğdunun resmi de vardı paylaşımda

Gençlerimizle ve isteyen sevenlerimizle her zaman resim çekilir. Bu da onlardan biridir.

            Fakat yorum farklı yapılıyormuş. Güya O yemekli sohbette Ankara Büyük Belediyesinde çalışan işçilerin sendikal örgütlenmesi konuşulmuş.

              Önce şunu belirteyim, konuğumuz olan hukukçuların konumu nedeniyle, özel bir konunun konuşulması yanlış ve saygısızlık olacaktı.

İkincisi bu tür örgütlenmelere karışmak Murat Karayalçın'ın da benim de tarzımız değildir

Biz tarafsız değiliz. Ancak tarafımız demokrasidir, haktır, hukuktur, emektir, emekçidir.

Bu ilkeleri içselleştirerek, mücadele eden, örgütlenen, kazanan ya da yitiren herkesin yanındayız.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.