ALTIN
 2.245,43
DOLAR
 32,1652
STERLİN
40,7273
EURO
 34,9060

Adil Gevrek 'FUTBOL KÖYÜ' Projesi için Ankara'da'

 

02 Aralık 2019 11:26
Adil Gevrek 'FUTBOL KÖYÜ' Projesi için Ankara'da'

 

 

       AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeni Malatya spor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, 2.Başkan Selim Pilten ve As Başkan Yüksel Demirkol  ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ı ziyaret ederek “Malatya Spor Köyü” projesi ve Malatya yatırımları ile alakalı istişarelerde bulundular.

   Spor köyü projesine tam destek

    Malatya Milletvekili Öznur Çalık,”Yeni Malatya spor Başkanımız Adil Gevrek ve Yöneticilerimizle beraber Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldik. Ülkemiz ve bölgemizde gençlerimiz için önem arzeden Malatya Spor Köyü ve Sporcu Akademisi projemizi paylaşıp desteklerini aldık.”dedi

       Yeni Malatya spor Kulüp Başkanı Adil Gevrek,“Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız ile  “FUTBOL KÖYÜ” projemizin detaylarını, kulübümüzün düşüncelerini paylaşmak üzere Ankara’da sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Gençlik Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ı ziyaret ederek Projemizi sunduk.

         Bizleri bu yoğun gündemde kabul edip zaman ayırdıkları için çok teşekkür ediyoruz.

      Bizim için bu projeyi ne pahasına olursa olsun hayata geçirmek ve Malatya yı futbol şehri yapmak olacaktır.

Sayın Cumhurbaşkanımız ve  bakanımız Projeyi çok beğendiklerini ve etkilendiklerini söylediler. tekrar tekrar teşekkür ettiğimi belirtmek isterim ” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.