Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., ‘Bir fidan, bir nefes’ projesi kapsamında Malatya’da fidanları toprakla buluşturdu.
Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli’de 1 milyon müşterisine kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtım hizmetini en iyi şekilde vermenin gayreti içinde faaliyetlerini sürdüren Fırat EDAŞ, sosyal sorumluluk projelerine gösterdiği duyarlılıkla da hayatın her alanına dokunmaya özen gösteriyor.
Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Vali Ali Konat Ağaçlandırma Alanı’nda düzenlenen etkinliğe çalışanlarıyla katılım sağlayan Fırat EDAŞ Malatya İl Müdürlüğü, fidanları toprakla buluşturarak doğaya nefes oldu.
Fırat EDAŞ, sorumluluk bölgesinde kaliteli ve kesintisiz enerji arzı noktasında müşterilerin talep ve beklentilerini en iyi şekilde karşılamanın yanı sıra bölgede sosyal sorumluluk projeleri ile değer katmaya devam edileceğinin altını çizdi.

Malarya 2036 vizyonu -1" MALATYANIN GELECEĞİ NEDEN SAVUNMA SANAYİSİNDA OLMASIN "
AGBABA YENİ PARTI GURUP YÖNETİMINDE " YENİ PARTİ İCIN BİR NEFER GİBİ ÇALIŞMAYA HAZIRIZ "
264 ESKİ MİLLETVEKİLİ CHP DE İSTİFA EDEREK YENİ PARTİYE DESTEK VERECEKLERİNİ AÇIKLADILAR
MALATYALI KAYISI ÜRETİCILERİNE KRİTIK UYARI! ÜRÜNUNÜZÜ SATMAYIN
















