ALTIN
 2.510,03
DOLAR
 32,5947
STERLİN
40,4574
EURO
 34,8297

 

          Yıllardır sebep ve netice bilinmediğinden farklı bir siyaset ve muhalefet sergileniyordu. Oysa günümüzde muhalefet, gündem belirlemeye başladı.

Bu çok önemli bir gelişmedir.

         CHP'nin bu süreci mitingleri ile desteklemesi, iktidara aday olduğunun açık bir göstergesidir. Artık yeter deme zamanı geldiğinin farkına varıldı. Ve bunu taçlandırması gerekiyor.

           İktidarın seçmeni ise bir umutsuzluğa gidildiğini gördüklerini ama belli bir kesim için hala dindarlık ve kültürel kimlik meselesinin önemli olması yanında endişe, kaygı ve korku içerisinde oldukları görülmektedir.

          CHP’nin yurt genelinde başlattığı ve Mersin’de ilki yapılacak olan miting kampanyası ile birlikte; mitingleri yılların tecrübesiyle doğru organize edecekleri ve mitinglerde söylemleri doğru kullanılırsa hem muhalefet için hem de ittifak için çok doğru adımlar atmış olacaktır.

Bu yüzden CHP'nin ilk mitingi çok önemlidir. Ve yoğun bir katılımın sağlanması gerekir.

Mitinge katılmakta yarar var.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.