ALTIN
 2.510,03
DOLAR
 32,5947
STERLİN
40,4574
EURO
 34,8297

 

 

              Artık iyice anlaşıldı ki, sayın Erdoğan altılı masanın bu birlikteliğinden çok rahatsız.Nasıl edipte masada çatlak yaratırımın arayışı içinde.Masa bu birlikteliğini koruduğu sürece seçimi kazanamayacağının da bilincinde.Artı olanda sayın Erdoğan’ın bu girişimlerine  karşı, altılı masa daha da kenetleniyor.

Bu seçimin mutlak kazanılması için gelecek günlerde torbadan ne sürprizler çıkacak birlikte göreceğiz.

            Sayın Erdoğan, Endonezya’dan sürpriz bir açıklama yaptı.” Altılı masanın hepsini söylememe gerek yok ama İYİ Parti’nin bunlarla aynı çizgiye düşmesi düşündürücü. Temenni ederiz ki bunlar bu masayı terk etmek, milli ve yerli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir”.

             Sayın Akşener, Erdoğan’ın “ masayı terket” çıkışına anında İzmir’den cevap verdi.”Her zaman olduğu gibi bizi dürtmeye çalışmış. Masaya oturup açılım yapan kendileri.Milletimizin geleceğinin ortaya sürüldüğü bir kumar masasında olmadık, olmayacağız da”.

 

Sayın Erdoğan bu çıkışı yaparken kendisi de iyi biliyor ki bu söylemi İP’ de kesinlikle karşılık bulmaz.

 

             Sayın Erdoğan, bu söyleminin kabul görmeyeceğini bilmesine rağmen, bu çıkışı ile bir tür altılı masayı itibarsızlaştırmaya çalışıyor.Diğer yandan,HDP’ yi altılı masa ile iltisaklı göstererek  masayı mili tarize etme gayretinde.

 

             HDP’ yi kapatma uğraşı vereceksin, altılı masayı HDP ile birlikte göstereceksin, sonrada Adalet bakanını ekibinle birlikte HDP’ den destek istemeye göndereceksin. Bu zik zaklar, dün olduğu gibi, gelecekte de devam edecek. Bu tür davranışlardan amaç, Kürt seçmen üzerinde bir tür algı yaratmak.

             İktidarın şu anda hiçbir şey umurunda değil. Tüm enerjisini, nasıl ve neler yapıp iktidarda kalırımın hesaplarıyla uğraşıyor.

               Terör olaylarının yeniden gündeme gelmesi, halkta bazı sorular da oluşturmadı değil..Acaba 2015 de ki yaşadıklarımızı yeninden mi yaşayacağız?.

 

Sayın Erdoğan, bu günün siyasi ortamında seçimleri kesin kaybedeceğini artık görüyor.

 

              Geçmişte sayın Erdoğan’ın yaptığı pragmatik hamleler, kamuoyunda büyük ilgi uyandırırken, bugün artık yeterli ilgiyi oluşturamadığı gibi, karşılıkta bulmuyor. Sayın Erdoğan’ın son dönemlerdeki tüm atılımlarının halkta karşılık bulmaması nedeniyle bir tür çaresizlik içinde.

            Sayın Erdoğan’ın, Sayın Akşenere yönelik önerisine, DP Genel Başkanı Gül tekin Uysal ”Tarzan zorda” diyor. Sayın Cemal Enginyurt Sayın Erdoğan’ın, Sayın Akşener’i daveti için ” başka isteğin var mı abi? Masayı senin oraya taşıyalım istersen.Fakat demezler mi? İllet, Fetöcü , PKK’lılar dediklerinle nasıl oturacaksın?.Senin için fark etmez, sen herkesle oturursun” diyor.

           Son terör olaylarında, sorumluların söylemlerindeki tutarsızlıklar, halkın kafasında bazı sorular oluşmasına neden olurken, bu acı dönemin iyi yönetilemediği kanısı da yaygın.

             Son terör olayları da gösterdi ki, bu sığınmacılar gelecek Türkiye’sinin, ileriye dönük daha çok başını ağrıtacak.

              Burada çok acı bir gerçekle karşı karşıyayız. Bu İstiklal olayını gerçekleştiren ve onunla birliktekiler, aylardır Türkiye’de iş kurmuşlar, bazıları çalışmışlar ama güvenliğimizin garantisi istihbaratın haberinin olmayışı, herkesimde dillendiriliyor.

            Değerli okurlar; Sayın içişleri bakanı, kaç terörist olduğunu ve ayakkabı numaralarını biliyoruz diyor. Sayın Bakan, önemli olan bunlar değil, bu olaylar yaşanmadan bunları yakalayıp bertaraf etmek.

               Bu sığınmacılar çoğu kriminal olayların içinde. Çoğu kaçakların kayıtları olmadığı için yaşanan kriminal olaylar aydınlatılamıyor.

 

              Yerli ve milli diye yeri göğü inletenler.Türk vatandaşlığına geçirdiğiniz  sığınmacılara bu seçimde oy kullandıracaksınız.Birde oy kullanacak sığınmacıların gerçek sayısını açıklasanız….

Ülkeyi yönetenler, hem siz yoruldunuz, hemde ülkeyi çok yordunuz. Artık gitme zamanı.

 

SON SÖZ; Aptallık nedir? Gerçeği bilerek gerçeği görerek hala yalanlara inanmaktır…

        MORGAN FREEMAN

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.